Kleuradvies

“Willemieke heeft een fantastisch gevoel voor stijl en kleur. Ze adviseert goed en met respect. Ze neemt alle tijd voor je. En stemt kleur, stijl en accessoires af op jouw persoonlijkheid. Top!”
Chiara Timmer-Westra

Kleuradvies: Als je de juiste kleuren draagt…

Bij een kleuradvies gaan we samen ontdekken welke kleuren je mooi staan en welke je beter kunt vermijden. Als je de juiste kleuren draagt, zie je er beter en gezonder uit, ook zonder make-up. Tijdens het kleuradvies let ik vooral op de kleur van je huid, haar en ogen. Dit is mede bepalend voor de kleuren die we kiezen. Na afloop ontvang je een prachtig kleurenpaspoort om zelf mee te gaan shoppen. Ook word je, indien gewenst mooi opgemaakt in bijpassende kleuren waardoor je natuurlijke uitstraling versterkt wordt.

Een uitgebreid kleuradvies, incl. opmaken in de juiste kleuren, incl. kleurenpaspoort kost € 155,00 per persoon, het kleuradvies of kleurenanalyse duurt ca. 1,5 à 2 uur per persoon.

Benieuwd welke kleuren bij jou passen? Neem dan contact met mij op en ontdek de mogelijkheden van een stijladvies of kleuradvies.

Kleuradvies en Make-up

Als een make-up goed gekozen is en met de juiste kleuren op een goede manier is aangebracht, word je natuurlijke uitstraling versterkt. Tijdens het opbrengen van de make-up krijg je handige tips en adviezen zodat het je lukt om er ook thuis goed uit te zien.

De make-up die gebruikt wordt tijdens de kleurenanalyse is bij mij ook te koop of te bestellen. Het voordeel daarvan is dat je niet hoeft te zoeken omdat je altijd de juiste kleuren hebt en het passend is bij jouw persoonlijkheid. Deze make-up is van hoogwaardige kwaliteit, getest op allergieën en dierproefvrij.