Workshop

Ik kijk terug op een bijzondere en leuke dag: het voelde als een echte “verwendag”. Willemieke stelde me snel op mijn gemak door haar enthousiasme, spontaniteit en haar welgemeende adviezen.

Nelleke Hoek-Aantjes 

Workshop Kleur: Een leuke dag met vriendinnen!

Wil je een leuk uitje met zussen en/of vriendinnen? Of ben je op zoek naar iets leuks voor een vrijgezellenfeestje of wil je je verjaardag eens op een andere manier vieren? Dan vind ik het leuk om samen met jou daar een stijlvol feestje van te maken!

Bij een workshop kleur krijg je allemaal een kort kleuradvies zodat je weet welke kleuren het beste bij jou passen en welke kleuren je beter kunt vermijden. Een workshop kleur kost ca. € 35,00 per persoon (hangt van het aantal personen af). Een workshop kleur is excl. kleurenpaspoort en excl. opmaken; je krijgt na afloop een blad mee waarop beschreven staat wat voor type je bent. Bij een workshop kleur is er de mogelijkheid dat je in de juiste kleuren wordt opgemaakt, dit kost dan € 10,00 per persoon extra.

De tijdsduur van de workshop is afhankelijk van het aantal personen, neem gerust contact met mij op om jullie wensen te bespreken.