Over mij

 Sinds 2007 ben ik image consultant en ben ik aangesloten bij Colour me Beautiful Nederland. Als moeder van vier prachtige dochters zijn vragen over styling, mode en kleding aan de orde van de dag. Zowel in werk- als privésfeer kan ik dus volledig mijn vak uitoefenen.

Ik woon in de mooie zilverstad Schoonhoven. In het centrum van de stad is mijn sfeervolle werkruimte gevestigd, een voormalige zilverfabriek. Van hieruit geef ik mensen praktische en persoonlijke adviezen om het mooie uit zich zelf te halen.

Doordat ik al veel mensen heb kunnen adviseren, is er inmiddels een vaste klantenkring ontstaan. Ik vind het belangrijk om in contact te blijven met mijn klanten en zo is het idee ontstaan om inloopdagen te organiseren. Sinds februari 2013 staat op elke vrijdag de deur open en kan iedereen binnenlopen en advies vragen op het gebied van kleding, kleur, stijl en make-up.

Het is een voorrecht om op deze manier mijn vak uit te oefenen en mensen blij te kunnen maken!

 
Dit ben ik!

  • Betrokken en enthousiast
  • Eerlijke adviezen zonder poes-pas
  • Praktisch
  • Spontaan
  • Mensen (weer) laten stralen