Reacties

 1. Ik had voor mijn 50-ste verjaardag als cadeau een kleurenadvies gekregen. Ik vond het een genot om eens twee uur te onderzoeken welke kleuren nou echt goed bij mij passen. Ik ben al gewend kleuren te gebruiken maar toch was het voor mij een grote verrassing dat juist koele tinten bij mij erg goed staan. Willemieke neemt alle tijd voor je en met haar enthousiasme word dit consult een echt gaaf cadeau om te geven maar vooral om te krijgen.

 2. Ik droeg al jaren een goudkleurige bril, elke keer bij nieuwe bril weer goudkleurig.
  Paar weken geleden met Willemieke naar opticien geweest, daar eens een ander montuur gepast, en de keus is gevallen op een blauw kunstof montuur.
  Jozina vind hem prachtig, uiteraard ikzelf ook, en andere zeiden ook staat je veel beter.
  Had zelf nooit deze keus gemaakt , maar zo zie je maar, een deskundig advies is nooit weg.
  Dus ik kan u aanraden , om dat ook te doen
  Dus een advies, ga naar Willemiek kleding en kleur advies.
  Gr Hans Hoek

 3. Willemieke, bedankt voor twee heerlijke ochtenden! Ik voelde me gelijk op m’n gemak bij jou..en wat geef je eerlijk en oprecht advies. Toen ik thuis kwam ben ik meteen aan de “slag” gegaan in mijn garderobe kast.
  Ook mijn twee jongens vonden de workshop kleur heel verrassend!

 4. Pingback:Mooie accessoires tijdens inloopdagen! - Willemieke VersluisBewerken

 5. In de eerste plaats was het super gezellig. De adviezen die ik kreeg waren waardevol. Kleding waar ik twijfels bij had, gaf je goede tips over wat ik beter wel aan kon doen en wat niet. Verder was het fijn om een bevestiging te krijgen over de kleding die ik draag! Heel leuk om een stijladvies te doen bij Willemieke. Echt een aanrader.

 6. Pingback:Modekleuren herfst 2015 - Willemieke VersluisBewerken

 7. Willemieke, je hebt echt een mooie website. Ziet er supergoed uit. Mooie kleuren, hoe kan het ook anders :-), en heel stijlvol.

 8. Willemieke, bedankt voor je bijzonder goede kleuradvies. Het was heel gezellig maar vooral ook verrassend. Vooral de kleurencombinaties die je voor mij hebt bedacht, vind ik heel erg mooi. Mijn kleurenpaspoort is nu een onmisbare hulp
  bij het uitzoeken van kleding en stoffen.”
  Jettie Stubbe-Bongaards

 9. Willemieke heeft een fantastisch gevoel voor stijl en kleur. Ze adviseert goed en met respect. Ze neemt alle tijd voor je. En stemt kleur, stijl en accessoires af op jouw persoonlijkheid. Top!

 10. Voor mijn verjaardag kreeg ik de kleur- en stijlanalyse cadeau. Ik kijk terug op een bijzondere en leuke dag: het voelde als een echte “verwendag”. Willemieke stelde me snel op mijn gemak door haar enthousiasme, spontaniteit en haar welgemeende adviezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *